Categories

Anugerah : Kismis Emas

Anugerah : Kismis Emas
Brand: Anugerah
Product Code: Kismis Emas
Reward Points: 0
Availability: In Stock
Price: RM18.00 RM17.00
   - OR -   

Kismis Emas Anugerah


 

Adakah anda ingin membantu menguatkan ingatan dan hafalan pelajaran anak anda?

Adakah anda ingin memudahkan anak anda menghadapi peperiksaan dengan tenang dan bersedia?

Adakah anda mahu melihat anak anda berjaya di dunia dan di akhirat?

 

Jika anda mahukan kesemua di atas, anda perlu memberikan anak anda makanan yang berkhasiat yang seiring dengan sunnah Nabi.

Berikan anak anda Kismis Emas Anugerah yang mengandungi pelbagai zat dan mineral yang diperlukan oleh anak anda.
 

Berikan anak anda makanan yang berkhasiat untuk pembelajaran mereka dengan Kismis Emas Anugerah. Ia mengandungi  zat besi, potassium, magnesium, kalsium, vitamin B1, B3 dan B6. Kismis Emas Anugerah telah dibacakan dengan ayat-ayat suci al-Quran dan doa-doa terpilih, menjadikan ianya makanan terbaik untuk kecergasan fizikal, mental, emosi dan rohani anak anda.

Antara ayat-ayat syifa’ dan doa-doa khusus yang dibacakan selain 30 juzuk al-Quran dengan Kismis Emas Anugerah ini:

• Surah al-Fatihah
• Surah Yaasin
• Surah Ash-Sharh’ (Surah Al Inshirah)
• Doa penerang hatiTESTIMONI

"Saya seorang pelajar tahun akhir dan sentiasa memerlukan daya konsentrasi yang baik, tetapi masalah saya ialah saya cepat lupa maklumat yang telah dibaca atau tidak fokus apa yang diajar oleh pensyarah. Saya juga mengalami fobia ketika hendak menduduki peperiksaan dan sentiasa berasa tertekan dengan tugasan lain. Semasa peperiksaan pula, saya sering rasa gugup, masih berdebar-debar dan kurang keyakinan terhadap kemampuan diri walaupun telah membuat persiapan awal untuk menghadapi peperiksaan.Kadangkala, rasa macam ‘give up’ pun ada walaupun perkara yang mudah untuk dipelajari, tetapi terasa begitu susah dan cepat mengaku kalah.

Baru-baru ini, rakan sekuliah saya mengesyorkan agar mencuba Kismis Emas untuk kecergasan minda. Antara impak-impak awal semasa pengambilan kismis emas ini, saya dapati saya lebih bersemangat untuk menyelesaikan segala tugasan yang diberi dan dapat menumpukan perhatian dalam kuliah harian. Saya hanya mengamalkan kismis emas ini pada sebelah pagi sebelum ke kuliah dan ketika mengulangkaji pelajaran.

Selepas sebulan pula, saya rasakan fikiran terasa lebih segar dan mampu berfikir dengan lebih tenang. Saya juga mudah mengimbas kembali maklumat yang dibaca dan keupayaan belajar menjadi lebih bertenaga, mampu mengekalkan konsentrasi untuk jangka waktu yang lebih lama."

Ardy Zulkarnain Bin Shamas, 20 tahun, Kepala Batas, Pulau Pinang.

Write a review

Your Name:


Your Review: Note: HTML is not translated!

Rating: Bad            Good

Enter the code in the box below:Powered By OpenCart
Awra Beauty Store © 2015 - Designed By Yoocart Free